De fleste selskaper jobber mot å tjene penger. Det skal sies at det er mange selskaper som ikke nødvendigvis har som mål å tjene penger i starten. Uber er et slikt selskap som har brukt mange år på å erobre verdensherredømme. Det koster ekstremt mye penger. For å klare dette overtaler man investorene til å bli med på en reise hvor man håper veksten av selskapet i verdi overgår gjelden man tar med seg på veien. Lignende tilstander gjelder for Netflix som har 100 millioner brukere og en gjeld på 20 milliarder dollar. Det koster å være kar med andre ord.

Skatt er en av de viktigste virkemidlene for å spare penger, men også får å holde seg unna trøbbel. Har man store kostnader som kan skrives av skatten, så får man ned skattebelastningen og man sparer penger som man ellers måtte betale til staten. Dette ser man godt innenfor oljesektoren hvor det er snakk om milliarder av kroner. Har man god kontroll på kostnadene så presser man skattebetalingene ned.

Skatt må man betale. Har man kommet i problemer med skattemyndighetene kan det være smart å få hjelp. Det er ikke lett å være et lite selskap mot et stort apparat som skattemyndighetene er. Advokater med lang erfaring med skatt vil være redningen. Vi har lenge jobbet med selskapers problemer med skatt. Ta kontakt og vi er sikre på at vi får de fleste ut av knipen de er i. Skattemyndighetene tar ikke lett på forsinkelser og det er derfor viktig at man kommer raskt til oss. Tid er ofte et problem i skattesaker.

Man betaler sin skatt, men utfordringen er ofte at man ikke helt har oversikten hva denne skatten bør være. Da må man bruke gode fagfolk. Regnskapsfører og revisor er slike fagfolk. Man må velge rett her.